Actueel

Agenda

13-06-2022

De poppenkast en klankbeleving wordt verzorgd door Chantal van Morag.nl en door Sara van Klank-kracht.nl De Biodanza workshop wordt gegeven door Marion Verhaegh van biodanzalivelife.weebly.com Bij voldoende belangstelling worden deze workshops in het 3e kwartaal nogmaals gegeven.

Neem contact op

Verbinding

2-02-2022

Dea Dia probeert een bijdrage te leveren aan het verbinden van mensen met elkaar. Er zijn veel interessante onderwerpen en er zijn gelukkig ook veel specialisten. Zo is er 19 februari een samenzijn met Angelo Meijers, auteur van het boek Niets is wat het lijkt.

Neem contact op

Activiteiten

2-02-2022

Open reiki avond Op deze avond geven we elkaar reiki en kunnen we vragen stellen over reiki. De avond is vooral voor iedereen die reiki 1 of 2 heeft gedaan, maar ook voor geïnteresseerden of mensen die nog twijfelen over deelname aan een cursus. Deelname is 10 euro  p.p.

Reiki mastership De opleiding bestaat  uit 8 roulerende modules en individuele coaching. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je met je traject wilt starten.

Chakra &  edelstenen Je ontvang een chakra setje en uitleg over de chakra’s en welke steen daarbij past, maar we gaan  vooral praktisch voelen en ervaren. Deelname is 13 euro p.p.

Etherische Olie  workshop Je krijgt uitleg over de werking van etherische oliën we maken een product waarin we etherische olie verwerken, of we gebruiken ter plekke wat we maken. Deelname is 13 euro p.p. incl. het product.

Neem contact op