Actueel

Ontwikkeladvies coaching

23-11-2020

De overheid heeft extra subsidiegeld beschikbaar gesteld om meer mensen een gratis ontwikkeladviestraject en e-learning te kunnen aanbieden. Dit is onderdeel van het programma NL Leert Door dat werkenden en werkzoekenden helpt om zich voor te bereiden op de veranderde arbeidsmarkt.  

Je kunt je eenvoudig aanmelden bij Dea Dia. Daarna krijg je een mailtje voor de aanvullende gegevens en vanaf 1 december krijg je een mailtje van de overheid ter bevestiging.

Het traject bestaat uit een persoonlijke online test. We bespreken de resultaten en voeren we een aantal aanvullende en verdiepende gesprekken. Aan het einde van het traject krijg je een ontwikkelplan mee, waarin acties staan die je kunt ondernemen om je beter op de toekomst te kunnen voorbereiden. Door het ontwikkeladvies krijg je zicht op de arbeidsmarktkansen in deze crisistijd.

Neem contact op

Cursussen

23-11-2020
Overzicht cursussen

Neem contact op

Overige cursussen

23-11-2020

Beginvolgend jaar komt er op verzoek een cursus over etherische oliën. In decursus leer je over de werking van de oliën en hoe je ze praktisch en eenvoudig kunt gebruiken ter ondersteuning in je dagelijkse leven. Zo zullen we een massageolie samenstellen, en een rollertje naar keuze maken.

Neem contact op