Over mij

Wie ben ik? en wat is Dea Dia

Het logo is een vereenvoudigde afbeelding van de duif die symbool staat voor de heilige geest. Voor mij staat het voor verbinding en inspiratie. Dea Dia is de naam van de godin van de Groeien die heb ik, Sylvia de Heer, gekozen toen ik op de Europese Academie voor NatuurGeneeskunde studeerde om Herboriste te worden. De groei van de natuur zie ik als metafoor voor de groei van de persoonlijkheid. De invloed en symboliek van de 5 elementen water, vuur, aarde, lucht en ether wordt in beiden gekend. De zaadjes zijn als ideeën, het land is het gemeenschappelijke creatieveld, de zon brengt licht en groeikracht, de regen zuivert en brengt helderheid, de wind brengt het denken tot rust enz.

Vanaf het moment dat ik in 1997 reikimaster werd, heb ik me voorgenomen reiki door te geven.  Omdat Reiki een natuurlijke bron heeft, een soort geboorterecht is en voor mij als basis heeft gediend voor mijn overige leren.

Ik heb een brede achtergrond. Docent Lichamelijke Opvoeding, counselor, reikimaster, Mastercoach,master SEN (gedragsspecialist) en herboriste (met diploma MPSBK). Daardoor kan ik gebruik maken van diverse methodieken om zowel het fysieke als het psychosociale welbevinden te bevorderen. Ik richt me in de begeleiding en behandeling op het zelfhelend- en het zelf oplossend vermogen waar iedereen over beschikt en sluit daarbij aan bij de ondersteuningsbehoefte en leerstijl van de cliënt. De begeleiding is steeds gericht op welzijn, bewustzijn en groei/verandering.

Kom in contact

Wat klanten over mij zeggen