Over mij

Wie ben ik? en wat is Dea Dia

Tijdens mijn  opleiding tot herboriste kwam ik op de naam Dea Dia. Dit is de naam van de godin van de Groei, en groeien is voor mij onlosmakelijk verbonden met leren en veranderen.  
 
Toen ik in 1997 reikimaster werd, heb ik me voorgenomen om zoveel mogelijk  reiki door te geven. Reiki is namelijk een universeel en natuurlijk  vermogen. Het is eenvoudig te gebruiken en het is een veilige manier om  mensen te ondersteunen bij het terug vinden van hun natuurlijke balans. Het  verlicht en ontspant en is daarmee een mooie tegenhanger van de alledaagse drukte en stress.  

Dankzij mijn brede achtergrond en ervaring als docent Lichamelijke Opvoeding, reikimaster, mastercoach, master SEN (gedragsspecialist) kan ik gebruik maken van diverse methodieken om zowel het fysieke als het psychosociale  welbevinden te bevorderen. Ik richt me in de begeleiding en behandeling op het zelfhelend- en het zelf oplossend vermogen waar iedereen over beschikt en sluit daarbij aan bij de ondersteuningsbehoefte en leerstijl van de cliënt.      

Het is mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te laten worden van hun innerlijke potentieel, zodat ze met zelfvertrouwen en vanuit hun kern de volle verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het leven dat ze willen leiden. Op naar een vrij leven vol licht en groei!

Kom in contact

Wat klanten over mij zeggen