Reikicursussen en - behandelingen

Een reikibehandeling helpt je te ontspannen en blokkades op te lossen, waardoor de levensenergie weer vrij kan stromen. Reiki werkt op het mentale, fysieke, emotionele en/of spirituele lichaam.

DEA DIA leidt op in alle drie de reiki graden. Het mastership (reiki 3) omvat een traject van een aantal maanden. Reiki 1 is voor hen die voor zichzelf reiki willen gebruiken ter ontspanning, lichaamsbewustzijn en om anderen te behandelen. Reiki 2 is voor hen die reiki op afstand willen gaan gebruiken met daarbij de verdieping in intensiteit, energieversterking en psychische ondersteuning. De tweedaagse cursussen bestaan uit theorie, praktische oefeningen en de initiaties, waarin de reikisymbolen worden overgedragen.

Kosten voor een reikibehandeling zijn €45,-. Informeer zelf bij de ziektekostenverzekering of deze kosten mogelijk uit de aanvullende verzekering vergoed kunnen worden. De kosten zijn in ieder geval aftrekbaar bij de belastingaangifte als zorgkosten.

Voor de reikicursussen geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Reiki 1 en Reiki 2 kosten allebei €250,- per cursus, en er zijn werkgevers die dit vanuit het persoonlijk ontwikkelbudget vergoeden. Je ontvangt een certificaat na afloop. De kosten voor Reiki 3 zijn inkomstenafhankelijk en variëren daardoor. Voor studenten en mensen met een kleine beurs hanteert Dea Dia gereduceerde tarieven.

Kom in contact